Villa Myra, Kaş Çukurbağ Yarimada mevkiinde lüks havuzlu bir villadır. Kaş Yarım ada da eşşiz manzarası ile , doğanın içinde sessiz, sakin ve huzurlu bir tatil için tercih edilebilir bir tatil evidir. Lüks, konforlu ve biraz da dağ evlerini çağrıştıran otantik şekilde dizayn edilmiştir.
Villa Myra, Kaş Çukurbağ Yarimada mevkiinde lüks havuzlu bir villadır. Kaş Yarım ada da eşşiz manzarası ile , doğanın içinde sessiz, sakin ve huzurlu bir tatil için tercih edilebilir bir tatil evidir. Villamız 4+1 odalı olmakla beraber 4 banyosu olan 8+2 kişilik bir villadır. Lüks, konforlu ve biraz da dağ evlerini çağrıştıran otantik şekilde dizayn edilmiştir.
Kiralık tatil evimiz full eşyalı olup konforlu rahat edebileceğiniz eşyalarla döşenmiştir. Villamız bahçesinde, terasında ve havuz başında doğa ile iç içe sabah kahvaltıları ve akşam yemeklerinizin tadını çıkarabileceğiniz bir ortam sağlar. Ve tüm bunlar için gerekli mutfak ekipmanları mevcuttur. Ayrıca tüm odalarında klima bulunmaktadır. Villa Maya Kaş şehir merkezine 4 km mesafede olup, plaja mesafesi 200 metredir.
Not : Ayrıca villamızın salonda 2 adet kanepe bulunmakta olup odalara ilave olarak +2 kişi konaklayabilmektedir. Villamız 6+2 olarak toplam 8 kişi kapasitelidir.
Villa Özellikleri
Yiyecek & İçecek
Giriş ve Çıkış Saatleri hk.
Tüm Villalarımıza giriş saati öğleden sonra 16:00 olup, çıkış saati ise sabah 10:00'dur. Villalarımızın temizliklerinin yanı sıra, gerekli kontrollerinin de yapılıp, eksiklerinin tamamlanması sebebi ile bu saatlere uymak gerekliliği, villa misafirlerimizden önemle rica olunur.
Hasar Depozitosu
Tatil evinize girişte sizden 2500 ₺ hasar depozitosu alınacaktır. Bu ücret çıkış yapacağınız saatten 10 dakika önce yapılacak olan genel kontrolde herhangi bir aksaklık veya hasar olmaması durumunda tarafınıza iade edilir.
Not: Evcil hayvan kabul eden villamızda ailenizden bir bireyi eksiltmeden küçük dostlarımız ile birlikte güzel bir tatil yaşamanız için her şey düşünüldü.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Bölge
Not: Villamız min. 5 gece konaklama kabul etmektedir. 5 gece altı konaklamalarda fiyatlarda değişkenlik göstermekte olup, temizlik ücreti 500 TL talep edilmektedir.
Dönemsel Fiyatlar
Özel dönem ve bayramlarda min. 5 gece altı konaklama kesinlikle alınmamaktadır.